Spijt de musical logo, naar het boek van Carry Slee
DE MUSICAL CARRY SLEE
VANAF 11 OKTOBER 2015 IN DE NEDERLANDSE THEATERS
HET EDUCATIEPAKKET MET DVD EN INSTRUCTIES VAN DE MUSICAL-ACTEURS

Vanaf 1 oktober 2016 gaat de musical "Spijt" in reprise! Homemade Productions biedt - naast de voorstelling - een prachtig educatie-pakket aan waarmee thema's uit de musical (zoals pesten en de tragische gevolgen daarvan) in een eigen tempo kunnen worden behandeld.

 

Het pakket bestaat uit twee modules. Een daarvan is een voorbereiding op het theaterbezoek. En de tweede is de

verwerking van wat er die avond (of die middag) in het theater is gezien. Zo leren ze gedrag en motief herkennen, aan de hand van scenes uit de voorstelling.

 

De DVD bevat niet alleen exclusieve interviews met de makers van de musical maar ook scenes uit de voorstelling, instructies van de musical-acteurs, een blik achter de schermen. Daarnaast levert Homemade een waardevolle lesbrief voor de docent.

KLIK HIER VOOR EEN VOORSTELLING
BIJ JOU IN DE BUURT
- maak je eigen trailer van de voorstelling - studeer het titellied in - ontdek de rolpatronen bij pesten - deel jouw persoonlijke verhaal - leer de makers van de voorstelling kennen - herschrijf het einde van de musical - identificeer je met de personages
BESTELFORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Het educatiepakket wordt aangeboden aan scholen die de voorstelling "Spijt" bezoeken. Het bestaat uit een DVD met instructies van de acteurs, reportages over wat er achter de schermen gebeurt, scenes uit de voorstelling en een docenteninstructies. Het hele pakket wordt een school aangeboden voor € 50,- (exclusief verzendkosten). Eventueel kan Homemade Productions - tegen een meerprijs - ook live drama-ondersteuning bieden. En er is vanzelfsprekend ook mogelijkheid om online contact te onderhouden met de makers - en de acteurs - van de voorstelling "Spijt".

 

Door het formulier hiernaast in te vullen, bestelt de school het educatie-pakket, inclusief de DVD en de docenteninstructie. Er wordt zo snel mogelijk contact met u - de docent - opgenomen over de betaling, maar ook over de levering van het pakket.

 

Het complete educatie-pakket zal geleverd kunnen worden vanaf de première-datum 11 oktober 2015.

ACTA-GEBOUW

ruimte 1.13

Louwesweg 1

1066 EA  Amsterdam

telefoon: 020-2612435

mail:

info@homemadeproductions.nl